Vrijgezellenfeest blokarten

Blokarten is een perfect onderdeel op een sportief en uitdagend vrijgezellenfeest. Blokarten leert iedereen binnen tien minuten aan, succes gegarandeerd! Een vrijgezellenfeest blokarten is zowel voor mannen als vrouwen een geweldig uitje en een spectaculair programma.

Blokarten verzorgen wij standaard op het strand van IJmuiden, de beste locatie van Nederland gezien het brede strand, de goede bereikbaarheid en de vele horeca welke het gehele jaar geopend is.

Het strandzeilen kunnen wij voor jullie verzorgen op een datum en tijdstip naar keuze gedurende blokken van één, anderhalf of twee uur. Blokarten is al mogelijk vanaf € 25,- p.p.

Vrijgezellenfeest blokarten powerkiten

Blokarten en powerkiten is een van de meest aangeboden programma’s aan de kust. Racen over het strand en de kracht van de wind ervaren aan de hand van een workshop powerkiten is genieten! Een vrijgezellenfeest blokarten en powerkiten is al mogelijk voor € 45,- p.p.

Vrijgezellenfeest blokarten, powerkiten en outdoor lasergame

Het ultieme belevingsvolle programma aan de kust! In een ruim 2,5 uur durend programma kunnen jullie genieten van drie spectaculaire activiteiten. Blokarten en powerkiten houd jullie bezig met de kracht en de mogelijkheden van de wind. Bij het outdoor lasergame spelen jullie in teams tegen elkaar met high tech laserguns.

Vrijgezellenfeest blokarten, outdoor lasergame en speedboot varen

Voor de meest extreme combinatie van activiteiten verzorgen wij het blokarten en outdoor lasergame in combinatie met speedboot varen. Tijdens het speedboot varen gaan jullie mee naar open zee, waar de gaskraan open gaat en de RIB powerboat met snelheden tot 80 km/h over het water scheert.