Blokarten

Blokarten is een fantastische beleving! Racen over het strand in een speciaal ontwikkelde strandzeilwagen. Blokarten is een activiteit dat iedereen binnen tien minuten heeft geleerd! Na een korte instructie kunt u direct zelfstandig gaan rijden.

Tijdens het blokarten kunt u genieten van de vrijheid op het strand en spelen met de elementen! Deze compleet schone manier van rijden past tevens in een uitje voor een bedrijf dat een etisch verantwoorde koers wil varen.

Blokarten is een vorm van strandzeilen die gebruik maakt van de meest geavanceerde zeilwagens van dit moment. De blokart is ontwikkeld om het strandzeilen voor iedereen toegankelijk te maken. Zo hoeft u geen ervaring te hebben met zeilen en is het stuur van de kart gelijkwaardig aan een fiets.

Blokarten op uw bedrijfsuitje

Strandzeilen in een blokart is prima in te passen in een actief bedrijfsuitje. Doordat de sport eenvoudig is aan te leren en de succesbeleving zeer hoog is zal blokarten zeker een onderdeel zijn waar uw collega’s zich goed vermaken.

In combinatie met powerkiten, outdoor lasergame of speedboot varen creëren wij voor u een geweldig programma! Wilt u tevens eten en drinken  of vergaderen aan Zee? Wij helpen u graag verder.

Blokarten op een vrijgezellenfeest

Organiseert een een vrijgezellenfeest en wilt u de bruid of bruidegom een heerlijke dag cadeau doen? Blokarten zal bij velen zeer goed in de smaak vallen door de hoge succesbeleving. Voor een vrijgezellenfeest kunt u blokarten in blokken van één, anderhalf of twee uur reserveren. Dit al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld powerkiten, outdoor lasergame en/of speedboot varen.

Hoezo blokarten en niet blowkarten?

Blokarten is een werkwoord dat ontstaan is naar de merknaam blokart. Strandzeilen is de juiste benaming van de sport waarbij u met een wagen over het strand rijdt die wordt aangedreven door de wind door middel van een Zeil. Toen de blokart aan het einde van de jaren 90 zijn intrede deed ontstond langzamerhand de term blokarten.