Blokarten op het strand van IJmuiden

Blokarten doet u op het strand van IJmuiden! Een van de beste locaties voor het beoefenen van deze geweldige sport! IJmuiden beschikt over één van de breedste stranden van Nederland met een zeer groot verschil in getij. Daarbij is het strand opgedeeld in sport en recreatie zones, waardoor u het gehele jaar de mogelijkheid heeft om te komen blokarten.

Blokarten in IJmuiden

Door het breede en harde strand kunt u met de blokart rijden bij alle windrichtingen en heeft u tevens een groot gebied om te verkennen. Op het strand vindt u weinig oneffenheden, wat uw snelheid zeker doet toenemen.

Arrangementen met blokarten in IJmuiden

Naast het blokarten kunnen wij voor u in IJmuiden tal van andere spectaculaire activiteiten organiseren, waardoor wij voor u een uitdagend arrangement kunnen samenstellen.

De meest populaire programma’s zijn daarbij:

Blokarten en powerkiten
In dit programma leert u alles over de wind en ontdekt u de mogelijkheid uzelf over het strand te verplaatsen in een blokart of achter een vlieger, al dan niet rijdend op een flyboard of in een kitebuggy.

Blokarten, powerkiten en outdoor lasergame
In 2,5 tot 3 uur doet u mee aan drie fantastische activiteiten die staan voor actie, snelheid en teambelang. Een uitbreiding op het arrangement blokarten en powerkiten met de toevoeging van het outdoor lasergame.

Blokarten en speedboot varen
Gaat u echt voor adrenaline en dus voor het meest spectaculaire programma dat aan de kust wordt aangeboden? Dan kiest u voor het blokarten in combinatie met speedboot varen. Racen over het strand en springen over de golven!

Horeca

Wilt u na het blokarten in IJmuiden nog genieten van een overheerlijk diner, borrel of complete feestavond, dan kunt u terecht bij één van de grote strandpaviljoens of een restaurant in het havengebied.

Vrijgezellenfeest

Voor vrijgezellen is IJmuiden tevens de perfecte locatie. Binnen een half uur bent u in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar, waar u het feest door kunt zetten in de nachtelijke uren.

Bereikbaarheid

IJmuiden aan Zee is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto rijdt u vanaf de snelweg in ongeveer tien minuten naar de plaats van bestemming en parkeert u de auto direct aan de strandopgang.

Met het openbaar vervoer kunt u met de bus rijden tot aan het strand. Komt u met uw reis langs Amsterdam Centraal station, dan kunt u tevens kiezen voor de Fast Flying Ferry. Deze draagvleugelboot brengt u met hoge snelheid naar Velsen Zuid, vanwaar u met de bus in slechts 5 minuten arriveerd aan het strand.