Bedrijfsuitje blokarten

Een bedrijfsuitje blokarten is een uitdagend evenement waaraan al uw relaties en collega’s een prachtige dag beleven. Blokarten kan los worden geboekt of worden ingezet binnen verschillende arrangementen.

Bedrijfsuitje blokarten en powerkiten

Het programma blokarten en powerkiten laat u kennis maken met de mogelijkheden van de wind! Beide activiteiten zijn zeer toegankelijk en vereisen geen ervaring of voorkennis van zijlen of vliegeren. De combinatie blokarten en powerkiten is een spectaculair programma met een duur van ongeveer 2,5 uur. Uiteraard is dit programma te combineren met een lunch, barbecue, of feestavond.

Bedrijfsuitje blokarten, powerkiten en outdoor lasergame

Bent u met een grote groep en heeft u voldoende tijd om een middag heerlijk actief te zijn op het strand en in de duinen? Dan verzorgen wij voor u een ruim drie uur durend programma met blokarten, powerkiten en outdoor lasergame.

Horeca

Naast het actieve programma verzorgen wij voor u tevens de extra diensten zoals horeca, een vergaderruimte of vervoer. Vaak combineren wij een actief programma met een lunch of diner bij een van de strandpaviljoens aan de blokartlocatie.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een actieve middag waarbij u wordt ontvangen met een welkomst cocktail, vervolgens een overheerlijke lunch. Verder gaan we met een actief programma bestaande uit blokarten powerkiten en outdoor lasergame. Na afloop van de activiteiten kunt u bij het paviljoen genieten van zomerse barbecue aan zee.

Prijsstelling

Blokarten reserveert u los al voor €25,- per persoon per uur. Zodra u een combinatie afneemt van meerdere activiteiten of u komt met een groep groter dan 30 personen dan stellen wij voor u een projectprijs op.